BOSS paints

Als leverancier voor onze verfproducten hebben wij gekozen voor BOSS paints.
Emmely heeft als medewerker van Colora gedurende 3 jaar met deze producten gewerkt en heeft dan ook meer dan voldoende ervaring opgebouwd om u als klant te ondersteunen bij de keuzes die u wil maken.
 

Mogelijkheden

BOSS paints is een Belgische verfproducent die bekend staat bij de professionele schilder om zijn degelijkheid en duurzaamheid.
Het BOSS paints-gamma is zeer breed. Van muurverven over lakken en vernissen tot speciale verven zoals bordenverf en magneetverf.

Ook vind je bij NUCCI een uitgebreid assortiment aan verftoebehoren.
Kwasten, rollen, afplaktapes voor alle omstandigheden, vloeistoffen, schuurmaterialen, ... Hier vind je het allemaal !
Wij werken enkel samen met de beste leveranciers.
Kwaliteit staat bij ons centraal!

Al meer dan zestig jaar heeft BOSS paints kwaliteit hoog in het vaandel.
De ervaring en vakkennis garanderen jou superieure verven. Die bovendien aan de strengste technische en esthetische eisen voldoen.
 

" Verf en kleur zijn onze passie, een passie waarmee we jouw leefwereld graag mooier maken. We zijn trots op de duurzame kwaliteit van onze verfproducten en diesten. We streven ernaar om een gezond rendement te combineren met een groot respect voor mens en omgeving." - BOSS paints
 

Product en kleur naar wens

We begeleiden jullie naar de juiste verf voor de ondergrond en kleuren deze ter plaatse aan tot het juiste kleur. Geen enkel kleur is standaard! 

Grondlaag, eindlaag, lak of vernis, houtveredeling of dekkend schilderen, binnen of buiten. Voor elke ondergrond en elk project hebben wij een oplossing.

Verklaring over cookies