Nucci de verfwinkel

Nucci is dé verfwinkel voor KWALITATIEVE VERF, TOEBEHOREN en PROFESSIONEEL ADVIES.
 

Professionele BOSS paints verven.

NUCCI verdeelt de BOSS paints-verven. BOSS Paints is een BELGISCHE VERFPRODUCENT die bekend staat voor zijn DEGELIJKHEID EN DUURZAAMHEID. Dit assortiment is dan ook zeer breed. Voor elke toepassing is er een geschikte verf, of het nu gaat over primers, muurverven, lakken of gevelverven. Ook een   accent met bordenverf en magneetverf is mogelijk!          

                                                                                                             

Kwalitatieve behangcollecties

Behangpapier is hét decomateriaal bij uitstek voor elke muur. Je kan er de sfeer van je interieur volledig met transformeren en zorgen voor enkele leuke EYECATCHERS en BREEKPUNTEN.

Onze behangcollecties zijn uiteenlopend, je vindt hier alle stijlen terug. Landelijk, modern, eigentijds, retro, vintage, ... 

We werken voornamelijk met Belgische producenten, prijs/kwaliteit staan zij zeer sterk. Achter elke collectie schuilt een uniek verhaal dat verteld wordt in de MOOISTE KLEURENCOMBINATIES, de MEEST INNOVATIEVE STRUCTUREN en de AANTREKKELIJKSTE DESSINS

Kom al onze collecties ontdekken in onze winkel! 

 

 

Sfeervolle raamdecoratie

Licht in uw woning is belangrijk om de juiste SFEER in de ruimte te creëren. Zonlicht heeft een andere intensiteit dan kunstlicht en geeft mensen een positief gevoel en energie. Om de lichtinval van buiten zo optimaal te kunnen reguleren, wordt gebruik gemaakt van raamdecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (houten) jaloezieën, rol-of vouwgordijnen, overgordijnen,... . Deze raamdecoraties zijn in tal van VERSCHILLENDE STIJLEN EN UITVOERINGEN te verkrijgen. Daardoor is er altijd een raambekleding die past binnen uw interieurstijl. 

Heeft u advies nodig welke raamdecoratie het beste past voor uw woning? 
NUCCI heeft een UITGEBREID ASSORTIMENT AAN MATERIALEN EN STOFFEN, hierbij helpen wij u graag. Kom langs in onze winkel en ontdek de gehele collectie.  

 

 

 

 

                        

Verklaring over cookies